Skip to content

Ruimteverhuur in Almere

Ben je op zoek naar een ruimte voor een workshop, cursus, vergadering of evenement voor maximaal 30 personen? De ruimtes van Green Central zijn te huur! Onze verschillende ruimtes zijn te huur voor activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, beweging, ontspanning en creativiteit. Je kunt hierbij denken aan een workshop, cursus, lezing, coaching, yoga les, meditatie of een vergadering. Zo wordt onze ruimte ook verhuurd voor kleinschalige (privé-) bijeenkomsten of aan zakelijke evenementen. 

Onze (workshop) ruimte in Almere is sfeervol, fris en schoon. We hebben een keuken met koelkast, oven, waterkoker, koffiemachine. Magnetron en kookplaat zijn verkrijgbaar op aanvraag. Daarnaast hebben we voor zakelijke gelegenheden een Flip-over en beamer beschikbaar.

In de zalen beschikken we tevens over yogamatten, dekentjes, meditatiekussens, yogablokken en –riemen. Zo hebben we ook een atelier ter beschikking voor zaalverhuur in Almere. In het atelier zijn een aantal gezellige kleine zitjes en een grote gezamenlijke tafel om aan te werken of aan te vergaderen.

Ben je benieuwd naar de tarieven van onze zaalverhuur? Bekijk dan direct onze tarieven per zaal. We hanteren verschillende tarieven voor type activiteit.

Meer interesse in het huren van de gehele benedenverdieping? Dat is ook mogelijk, hiervoor hanteren wij andere tarieven. Ook kan je direct een zaal reserveren voor je activiteit.

Workshop ruimte in Almere huren?

Als je op zoek bent naar een workshop ruimte in Almere, dan kan je ook bij ons terecht. We bieden onze workshop ruimte aan voor eenmalige workshops, maar ook voor wekelijks terugkerende workshops. Bij wekelijks terugkerende reserveringen van 4 keer of meer geven wij zelfs 10% korting.

Een workshop ruimte in Almere is bij ons te reserveren per dagdeel van 4 uur:

09:00 tot 13:00 uur
13:00 tot 17:00 uur
17:00 tot 21:00 uur

Hoe reserveer je een workshop ruimte in Almere?

Via onze online agenda is het mogelijk om direct een zaal te reserveren bij Green Central. Je gaat in de agenda naar je voorkeur / gewenste dag en je kunt direct de beschikbaarheid zien van de zalen. Indien de gewenste zaal nog beschikbaar is, kies dan het tijdstip dat je wilt huren en klik op “Book”. Je dient dan nog enkele gegevens van je in te vullen. Nadat je de gegevens hebt ingevuld, is het enkel nog klikken op “Confirm Booking”. Je krijgt van ons vervolgens een reserveringsbevestiging met onze algemene voorwaarden.