ZZP Praktijkruimte huren in Almere

Ben je van plan om een ZZP praktijkruimte te huren in Almere? En heb je daarvoor nog geen interessante locatie gevonden in Almere? Dan hoef je nu niet verder te zoeken. De Ruimtes van Green Central zijn te huur als ZZP praktijkruimte.           

Bij Green Central kunnen ZZP-ers elke dinsdag en donderdag ook terecht voor flexibele werkplekken. In twee gemeenschappelijke ruimtes kun je werken in een ongedwongen en relaxte sfeer. Green Central biedt je graag een mooi alternatief voor als je niet thuis wil werken. Een ZZP praktijkruimte huren in Almere bij ons geeft je de mogelijkheid om te werken in een huiselijke omgeving onder het genot van een cappuccino met leuke mensen om je heen.

Of je dus alleen een werkplek nodig hebt als ZZP-er of ook een aparte ZZP praktijkruimte, bij Green Central bij je aan het juiste adres. Wil je wel meer weten over onze mogelijkheden? Of heb je nog vragen hierover? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 06 – 16 12 76 82. Op de website vindt je de tarieven van zaalhuur en flexibele werkplekken.  

Green Central is gevestigd aan De Binderij 9 in Almere.

Een ZZP Praktijkruimte huren in Almere doe je bij Green Central

Allemaal wel erg leuk, maar wie is Green Central nu eigenlijk? Green Central is een creatief studio in Almere Literatuurwijk en biedt diverse activiteiten met als kenmerk Green, wat staat voor de natuur, gezondheid en het hart. Bij Green Central vinden we het belangrijk dat je iets met veel plezier en dus vanuit je hart doet. Ons uiteindelijke doel is hiermee een positieve bijdrage te kunnen leveren aan jouw fysieke en mentale gezondheid.

Spreekt deze visie je wel aan en zoek je een ZZP praktijkruimte huren in Almere? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Onze tarieven zijn op de website te vinden.

Hoe werkt ZZP praktijkruimte huren bij Green Central?

Wanneer je weet of je alleen een flexibele werkplek wilt reserveren of een zaal in ons pand, dan kun je deze direct online reserveren. In het menu op onze website vindt je Ondernemerhangout en Zaalverhuur. Bij beide items kun je in dropdown menu kiezen voor Reserveren. In de online agenda kan je direct naar je gewenste dag gaan en ziet u de beschikbaarheid van die dag. Je krijgt van ons altijd nog eerst een offerte en onze algemene voorwaarden ter goedkeuring.

Heb je verder nog vragen? Gebruik dan direct ons contactformulier of bel even. Ons telefoon nummer  06 – 16 12 76 82