Skip to content

Vriendinnenuitjes en activiteiten

Green Central heeft al meerdere gezellige uitjes en activiteiten mogen hosten en daardoor bieden wij nu ook arrangementen aan voor vriendinnenuitjes! Ben je op zoek naar leuke tips ideeën voor een vriendinnenuitje of leuke groepsactiviteit? Browse dan verder op deze page!

Waarom een uitje bij Green Central?

  • Gezellige sfeer
  • Fijne ruimtes
  • Kleinschalig
  • Uitjes in besloten gezelschap
  • Persoonlijke aandacht
  • Leuke activiteiten
  • Voor ieder wat wils
  • Catering
  • All-in arrangementen
  • Losse zaalverhuur
Vriendinnenuitjes en activiteiten
De mogelijkheden zijn eindeloos en op maat gemaakt; precies wat bij jullie feestje of uitje past.

Workshops

Hieronder vind je een gevarieerd aanbod aan diverse workshops die ingezet kunnen worden tijdens een vrijgezellenfeestje of vriendinnenuitje. Staat hier niet tussen waar je naar op zoek bent? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee! 

IBS Polefitness 1

Polefitness

Polefitness is een stoere, mooie, elegante en krachtige fitnessvorm. Het is toegankelijk voor elke vrouw ongeacht leeftijd, lichaamsbouw en sportverleden. Er is een duidelijk verschil tussen paaldansen en polefitness. Deze twee uur durende workshop wordt gegeven door Tatja van In Better Shape.

 

Vanaf € 35,- per persoon (minimaal 6 personen).

cosmetic nature skincare and essential oil aromatherapy .organic natural science beauty product .herbal alternative medicine . mock up.

Natuurlijk huidverzorging

Een workshop waarbij je zelf producten maakt voor jouw eigen huidverzorging op basis van etherische oliën en natuurlijke, pure biologische ingrediënten. Je kunt onder andere kiezen uit het maken van cremes, huid oliën, lippenbalsems, lotionbars, scrubs, badzout en nog veel meer. De workshop duurt 2,5 uur en wordt gegeven door Diana van Deecares.


Vanaf € 30,- per persoon (minimaal 6 personen)

Workshop Armband Maken 1

Armbanden van edelsteen

Tijdens deze workshop krijg je veel uitleg en informatie over de werking van chakra\’s, edelstenen en die van essentiële oliën. Door een meditatie krijg je inzicht in welke edelstenen en essentiële oliën het beste voor je werken.  Het is een gezellige en creatieve workshop, en je gaat naar huis met een unieke armband, door jou zelf gemaakt, met daarop ook jouw favoriete essentiële olie. De workshop duurt twee uur en wordt gegeven door Ada van Be Balanced Beads

 

Vanaf € 20,- per persoon (minimaal 6 personen)

Karmalijn

Handlezen

In je handen staat jouw verhaal geschreven en getekend! Het lijnenspel, de huidpatronen (vingerafdrukken), de vorm van je hand; ze zeggen allemaal iets over jou. Het vertelt iets over je karakter, je uitdagingen en valkuilen, maar ook over je kwaliteiten. Een handlezer op jouw feest maakt je dag echt compleet! De workshop duurt drie uur en wordt gegeven door Julia van Karmalijn.

Vanaf € 45,- per persoon

sidney m hnve5CyHElo unsplash

Koffiedik kijken

Heb jij een prangende (levens)vraag waar je iets mee wilt doen? Of ben je toe aan nieuwe inzichten? Tijdens deze twee uur durende workshop leer je hoe koffiedik kijken werkt en gaan jullie samen met Saskia van Pure Saskia Vogel zelf koffiedik kijken!

 

Vanaf € 30,- per persoon (minimaal 6 personen)

cheryl winn boujnida cqgnUEOaW00 unsplash

Foto Reading

Een foto reading is een lezing die aan de hand van een foto gedaan wordt. Saskia van Pure Saskia Vogel zal aan de hand van de foto contact kunnen maken met personen, dieren of bepaalde situaties. Tijdens deze twee uur durende reading kan er meer verteld worden over de persoon of dier in kwestie of kunnen  er specifieke vragen gesteld worden. 

 

Vanaf € 30,- per persoon (minimaal 6 personen)