Skip to content
Doterra producten

Producten bestellen

Je kunt via ons alle producten van doTERRA online bestellen.
​Je hebt twee mogelijkheden:

​1. Je kunt de producten voor de normale verkoopprijs bestellen in onze doTERRA Webshop:
2. Je kunt de producten met korting bestellen als je je registreert als doTERRA Wellness Advocate. Dan kun je met de volgende voordelen bestellen:
  • Je krijgt direct 25% korting op je aankopen
  • Je bent niet verplicht een maandelijkse bestelling te plaatsen
  • 10 tot 30% van de waarde van je bestelling krijg je terug in de vorm van productpunten waarmee je GRATIS producten kunt bestellen
  • Je kunt het GRATIS ‘Product van de maand’ ontvangen
  • Je kunt provisie en bonussen verdienen als je doTERRA producten deelt in je omgeving
Doterra producten

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële oliën worden gewonnen uit de schors, bloem, vrucht, het blad, zaad of wortel van een plant of boom door middel van destillatie. Ze worden doorgaans gemaakt door het proces van destillatie, waarbij de op water gebaseerde verbindingen van een plant gescheiden worden van de olie. Essentiële oliën zijn sterk geconcentreerd en hebben een sterk aroma. Een druppel essentieel olie bevat letterlijk de meest krachtige en helende componenten van de plant.Essentiële oliën helpen de plant, zich aan haar milieu aan te passen en beschermen haar tegen een vijandige omgeving. Door het gebruik van essentiële oliën kan de mens optimaal profiteren van de beschermende en genezende kracht van planten.Essentiële oliën zijn samengesteld uit zeer kleine moleculen, die de celwand kunnen doordringen. Sommige componenten van essentiële oliën kunnen zelfs de bloed-hersenen-barrière passeren. Op deze manier verschillen essentiële oliën van vette oliën (van groenten en noten bij voorbeeld), die uit grote moleculen zijn samengesteld en daardoor niet op de zelfde therapeutische manier de cellen kunnen doordringen.

 

Doterra producten
Doterra producten